Kods: 4770168115958

LAPU KĀPOSTI KAPRAL REDNEX MIX

Brassica oleracea L.

Attālumi, cm


20x20 cm

Pārstādīšana


IV-V

Raža


V-VI, VIII

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža

Šķirņu maisījums ar sarkanām un zaļām krokotām lapām, kāposti izaug 30–35 cm augsti. Lapas izmanto salātiem, zaļajiem kokteiļiem, zupām. Audzē pavasara un rudens ražai. Šie dārzeņi ir ne tikai ļoti vērtīgi uzturam, bet arī dekoratīvi, grezno dārza dobi. Pavasara ražai sēj martā vai aprīlī, rudens ražai – maijā. Dēstus stāda 45–60 cm attālumā vienu no otra, atstājot 60–80 cm starp rindām. Audzējot lapu kāpostus agri pavasarī', lai iegūtu mazas lapiņas, sēklas sēj biezi, pārtikai lapas sāk plūkt pēc 20 dienām. Ļoti svarīgi, lai augošiem augiem netrūktu mitruma, vispiemērotākā temperatūra augšanai ir +16–17 °C.
Audzējot rudens ražai, krokoto lapu kāpostu ražu var atstāt laukā līdz decembrim.
Maisījuma sastāvs iepakojumā: KAPRAL 66,6 % (2,66 m), REDNEX 33,3 % (1,34 m).
No 4 m garas lentes var cerēt iegūt apmēram 180 kvalitatīvus augus un bagātīgu ražu.  

Datu lapa
PārstādīšanaIV-V
Attālumi, cm20x20 cm
RažaV-VI, VIII
Gyvos ir dirbtinės eglutės2020. gads
Preču zīmeLUCIA ELITE
Sēklu lentes garums4M

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GREENOK GURĶU MĒSLOJUMS BIO+NPK 750 ML
+ +
Komplekta cena
22,77 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri