-25%
GARDENA TEKSTILA LAISTĪŠANAS ŠĻŪTENE LIANO XTREME 3/4, 30 M
Kods: 4066407501935

GARDENA TEKSTILA LAISTĪŠANAS ŠĻŪTENE LIANO XTREME 3/4, 30 M

129,00 € 96,75 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

30 m gara, izturīga tekstila šļūtene liela ūdens daudzuma ātrai transportēšanai
GARDENA tekstila šļūtene Liano™ Xtreme 19 mm (3/4") 30 m nodrošina optimālu palīdzību, ja vēlaties ātri transportēt daudz ūdens. Tā ir ideāli piemērota ilgstošai, smagai un sarežģītai laistīšanai. Lielāks diametrs, 19 mm (3/4"), nodrošina lielu ūdens plūsmu. Izmantojiet Liano™ Xtreme ar smidzinātājiem vai sūkņiem. Pateicoties iepriekš uzstādītajām oriģinālajām GARDENA sistēmas daļām, Liano™ šļūtenes savienotājam un Liano™ ūdens apturēšanas savienojumam, izturīgā ūdens šļūtene ir gatava ātrai lietošanai. Jūs pārsteigs tā augstā veiktspēja, elastība un izturība. Liano™ Xtreme nodrošina šīs īpašības, pateicoties ļoti elastīgai PVC iekšējai šļūtenei un inovatīvai netīrumus atgrūdošai ārējai šļūtenei, kas izgatavota no ļoti izturīga tekstilmateriāla. Tas ļauj to bez pretestības pārvietot pa nelīdzenu reljefu, piemēram, bruģi, rožu ērkšķiem vai gar mājas sienu. Tā neaizķeras un var viegli pārvarēt šķēršļus. Liano™ Xtreme ir ērti turēt rokās, jo tā neslīd. Jūs varat ērti laistīt savu dārzu ilgāku laiku, jo tekstila šļūtene ir līdz pat 50% vieglāka nekā parastās PVC šļūtenes. Šļūtenes elastība viegli pielāgojas pieejamajai uzglabāšanas vietai un palīdz kompakti uzglabāt plauktā vai garāžā. Tās pārraušanas spiediens ir 35 bāri, un tā ir izturīga pret UV starojumu un salu, tāpēc to var izmantot visu gadu. Tekstila šļūtene nesatur kaitīgas vielas, tāpēc tajā nav ftalātu (<0,1 %), kā arī kadmija, svina un bārija (<0,1 %). Reģistrējoties vietnē gardena.com/registration 3 mēnešu laikā pēc iegādes, GARDENA sniedz ilgstošu 30 gadu ražotāja garantiju Liano™ Xtreme tekstila šļūtenei, kas ražota Eiropā. Radīts galējībām. Piemērots ikdienas lietošanai. Liano™ tekstila šļūtenes.

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GARDENA TEKSTILA LAISTĪŠANAS ŠĻŪTENE LIANO XTREME 3/4, 30 M
+ +
Komplekta cena
323,49 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri