Kods: 7201070209314

DABĪGĀ KUDRA 210 L

18,99 €/ GAB
0,09 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

DABĪGĀ KUDRA Mērķis: dabīgā kūdra ir ideāli piemērota dažādiem dārza un mazdārziņu izmantošanas veidiem: lai uzlabotu smilšainas augsnes ar zemu trūdvielu saturu lai palielinātu smagu mālainu augšņu porainību lai apsētu jaunus zālienus lai sajauktu ar kompostu un dārza augsni lai aizsargātu rožu, krūmu un citu dekoratīvo augu saknes no sala lai uzlabotu augsnes fizikālās un bioloģiskās īpašības lai transportētu stādus, izmantotu kā mulču un audzētu dzērvenes, mellenes, rododendrus un citus skābju mīlošus augus. Stādot kokus un krūmus, ieteicams iemaisīt dabīgā augsnē.
Sastāvs: 100% vidējas frakcijas dabiska kūdra

Datu lapa
Kopējais tilpums210 l
MērķisMellenēm
ZīmolsKLASMANN
TipsKūdras substrāts
Izfasēšana210 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

DABĪGĀ KUDRA 210 L
+ +
Komplekta cena
322,48 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri