Jauns
KEANOTT PA
Kods: 8719075150955

KEANOTT PA

Ceanothus thyrsiflorus repens

Saulaina vieta


48,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Dekoratīvs, eksotiska izskata augs, kas potēts 50 cm augstā stumbrā. To sauc arī par Kalifornijas ceriņu. Kāti ir horizontāli, mīksti, šūpojas uz leju. Ziedi ir intensīvi zili, koncentrēti apaļās, nedaudz iegarenās, lielās ziedkopās. Zied bagātīgi, vasaras vidū, apmēram mēnesi. Lapas ir mazas, iegarenas, zaļas, spīdīgas, dzīslotas, piemērotos apstākļos izdzīvo ziemā. Atzarot, formēt var pēc ziedēšanas. Augsne ir auglīga, vadoša, mitra, nedaudz skāba. Stādiet saulainā vietā, aizvējā, ziemā apklāj vai glabājiet vēsā vietā. Iztur aukstumu līdz 16-18 grādiem. Tās kompaktais izmērs ļauj to audzēt āra podos vai citos traukos, veicot papildu aprūpi.

Datu lapa
Saulaina vieta
Ziedu krāsaZila
Izaug līdz0,8-1 m
Aukstā zon7
TaipaC9

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri