Kods: 0000001347562

SEGLIŅŠ FORTINA EMERALDN GOLD PA

Saulaina vieta


Daļēja ēna


106,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Miniatūrs, potēts 1-1,2 m stumbrā, dekoratīvs, mūžzaļš, lēni augošs koks. Lapas ir sīkas, līdz 3 cm diametrā, ovālas formas, raibas – vidus tumši zaļš, maliņa plata, nevienmērīga maliņa ar spilgti dzeltenu krāsu. Ziemā lapas iegūst sārti violetu nokrāsu. Stādot izteiktā ēnā, zaudē dzelteno krāsu. Augsne caurlaidīga, mitra, vidēji auglīga un nedaudz skāba. Izturīgs pret salu līdz 26-28 grādiem – ziemā nosedziet vai uzglabājiet vēsā telpā. Aug ar noapaļotu vainagu. Atzarot, veidot agrā pavasarī. Piemērots audzēšanai āra podos, kā dekoratīvs terases augs.

Datu lapa
Platums, cm0,5-1 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Izaug līdz1,4-1,8M
Aukstā zon6
TaipaC15
Augu iedalījumsDekoratīvie lapu augi
Lotyniškas pavadinimasEuonymus fortunei Emerald'n Gold

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SEGLIŅŠ FORTINA EMERALDN GOLD PA
+ + +
Komplekta cena
153,97 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri