Kods: 5201410964400

MITRĀS SALVETES DZĪVNIEKIEM 60 GAB. AROMATIZĒTAS

2,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Mitrās salvetes dzīvniekiem. Mīkstas salvetes ar talka aromātu maigi attīra jūsu mīluli, savukārt alveja, E vitamīns un vitamīns B5 nodrošina svaiguma sajūtu, baro un aizsargā viņa kažoku. Salvetes nesatur alkoholu. Tiem ir ādai draudzīgs pH, un tie ir piemēroti jūsu mīļotā mājdzīvnieka sejai, ķermenim un ķepām!
LIETOŠANAS INSTRUKCIJA: maigi noslaukiet dzīvnieka kažoku un ķepas ar salvetēm. Nav nepieciešams izmantot ūdeni. Noteikti aizveriet vāku, lai saglabātu mitrumu. Uzglabāt vēsā un tumšā vietā.
PIESARDZĪBAS PASĀKUMI: Tikai ārīgai lietošanai. Sargāt no bērniem. Ja nepieciešama medicīniska konsultācija, ņemiet līdzi produkta iepakojumu vai etiķeti.
SASTĀVDAĻAS: Aqua (Water), Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Panthenol, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Polyglyceryl-10 Laurate, Polysorbate 20, Pottasium Sorbate, Silicone Quaternium-17, Sodium Benzoate, Tocopheryl Acetate.
Ražots ES

Datu lapa
Preču zīmeSEPTONA

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri