Kods: 8712293933140

PALMA AREKA 993314

132,99 € 99,74 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Lai gan īstajai AREKA palmai jeb zelta palmai ir nepieciešama uzmanība, šim augam nav nepieciešama nekāda kopšana. Tā ir vienīgā atšķirība, jo šis mākslīgais augs no kolekcijas „Mica Decorations” neatšķiras no īstā. No raksturīgajām palmu lapām līdz stumbru krāsām - viss ir atveidots līdz pēdējai detaļai. Augs ir stingri nostiprināts melnā plastmasas puķu podā, bet pirms lietošanas tas ir jāieveido. Te ir spēkā noteikums, ka lapai jāskatās uz jums. Kad tas ir noformēts, novietojiet to tā, kā tas ir, vai izmantojiet plastmasas podiņu kā cietu pamatni dekoratīvam podiņam. Kombinējiet to ar citiem mākslīgajiem augiem un ziediem no kolekcijas un ienesiet mājās vairāk zaļuma. Pēc formas izveidošanas mākslīgais augs ir 150 cm garš un 100 cm diametrā. Augs ir piemērots tikai telpām.

Datu lapa
MateriālsPlastmasa
KrāsaZaļa
Preču zīmeEDELMAN

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri