Jauns -30%
BALTIC AGRO TOMĀTU MĒSLOJUMS 1L
Kods: 4771601493138

BALTIC AGRO TOMĀTU MĒSLOJUMS 1L

6,49 € 4,54 €/ GAB
4,54 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Šķidrais kompleksais mēslojums bez hlora, ar mikroelementiem. Mēslojums ir paredzēts tomātu mēslošanai pavasarī un vasarā. Mēslojums stiprina sakņu sistēmu, veicina augšanu, augļu veidošanos un augļošanu. Tomāti izaugs lielāki un tām būs labākas garšas īpašības, raža nogatavosies ātrāk.
Lietojams pavasarī, vasarā. Mēslojums veicina augšanu un augļu veidošanos. Pirms lietošanas sakratiet. Sagatavojiet mēslojuma šķīdumu atbilstoši instrukcijā norādītajām izkliedēšanas normām. Augi aplaistāmi ar sagatavoto šķīdumu. Neizmantojiet mēslojumu āra augiem, ja ir ļoti sauss. Mēslojiet āra augus aktīvās veģetācijas laikā. Lietošana: 40 ml/10 l ūdens 1 vāciņš = 10 ml. Mēslošanas biežums: 1-2 reizes nedēļā pavasarī un vasarā. EK MĒSLOJUMS. MĒSLOJUMA VEIDS: C.2.1. NPK minerālmēslu šķīdums NPK 5-10-7.

Datu lapa
Mēslojuma sezonalitātePavasara mēslošana, Vasaras mēslošana
Mēslojumu veidiŠķidrie mēslošanas līdzekļi
Preču zīmeBALTIC AGRO
Iesaiņošanai1 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

BALTIC AGRO TOMĀTU MĒSLOJUMS 1L
+ +
BALTIC AGRO TOMĀTU MĒSLOJUMS 1L 4,54 € / GAB
Komplekta cena
14,02 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri