-25%
MARMORA VIRSMU TĪRĪŠANAS KONCENTRĀTS AIR 1L
Kods: 5907176885545

MARMORA VIRSMU TĪRĪŠANAS KONCENTRĀTS AIR 1L

6,84 € 5,13 €/ GAB
5,13 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Marmora virsmas tīrītāja koncentrāts ORO 1L

Paredzēts marmora, pulētu, impregnētu, pulētu vai slīpētu virsmu regulārai tīrīšanai un apkopei. Notīra un aizsargā pret netīrumiem, vizuāli izceļ marmora un marmora pārklājuma skaistumu - krāsas un tekstūru. Atdzīvina akmens krāsu. Produkts ir paredzēts pastāvīgai apkopei. Atjaunina krāsu un struktūru. Vienlaikus attīra un kopj virsmas, novēršot netīrumu iekļūšanu.

Regulāri lietojot, tas izceļ marmora pārklājuma krāsas un struktūru, tādējādi uzlabojot to izskatu. Piešķir spīdumu bez pulēšanas.

Ideāli piemērots marmora un dabīgā akmens virsmām, piemēram, Carrara, travertīnam, terrazzo, Solnhafen plāksnēm, Juras marmoram, porfīram. kvarcīts u. c. Visām marmora virsmām: kapakmeņiem, grīdām, sienām, palodzēm, galdiem, virtuves darba virsmām, izlietnēm utt., iekštelpās un ārpus tām.

LIETOŠANA: pirms lietošanas sakratīt, ielej apmēram 25–50 ml līdzekļa spainī ar 4–5 l silta ūdens (atkarībā no virsmas piesārņojuma pakāpes) un labi samaisīt. Ar sūkli vai drānu vienmērīgi uzklājiet uz virsmas un nedaudz pagaidiet. Tad pievieno 3–4 l silta ūdens (tikai, lai atšķaidītu ūdens šķīdumu) un atkal nomazgā virsmu. Ļaujiet mazgātajai virsmai nožūt. Ja uz pulētām virsmām parādās traipi, izmantojiet vājāku šķīdumu un vēlreiz noskalojiet. Uz slīpētām vai pulētām grīdām jālieto mazāks šķidruma daudzums. Pārējo kopšanas slāni pēc žāvēšanas var pulēt ar mīkstu drānu.

Nav zināmu vielu, kas būtu jutīgas pret preparāta iedarbību, bet pirms lietošanas ieteicams pārbaudīt preparāta iedarbību uz virsmu neuzkrītošā vietā.

Preparāts jāuzglabā cieši noslēgtā traukā, vēlams vietā ar vidēju temperatūru. Uzglabājiet bērniem nepieejamā vietā.

Norīšanas gadījumā nekavējoties meklēt medicīnisko palīdzību, parādot iepakojumu vai etiķeti.

SASTĀVS: mazāk nekā 5% nejonu virsmaktīvās vielas, konservanti: 5-hlor-2-metil-2H-izotiazol-3-ona un 2-metil-2H-izotiazol-3-ona maisījums.

Atgādinām, ka produktu sastāvs var tikt mainīts. Jaunākais sastāvdaļu saraksts ir norādīts uz iegādātā produkta iepakojuma. Ja internetā norādītās sastāvdaļas atšķiras no tām, kas norādītas uz iepakojuma, lūdzu, skatiet sarakstu uz iegādātā produkta.

Ražotājs/izgatavošanas datums: norādīts uz iepakojuma.

Vislabāk izmantot: 5 gadi no izgatavošanas dienas.

1L

Loģistikas kastē ir 6 gab.

Izcelsmes valsts: EU

Ražotājs: ORO Polska sp. z o.o. ul. Tanowska 20a 72-010

Datu lapa
Preču zīmeORO
Iepakojums1 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri