Jauns
KRIPTOMĒRIJA JAPĀŅU CRISTATA
Kods: 0000001427646

KRIPTOMĒRIJA JAPĀŅU CRISTATA

Cryptomeria japonica Cristata

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Daudzgadīgs


288,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Dekoratīvs, mūžzaļš, lēni augošs skujkoks. Eksotiska izskata augs, ko sauc arī par japāņu ciedru. Labvēlīgos apstākļos tas var sasniegt 3-5 m augstumu. Tā aug ar noapaļotu, kupolveidīgu vainagu, ko veido blīvi augoši zariņi. Zariņus veido īsas, zaļas skujas, kas atgādina austas auklas. No attāluma jaunie zariņi kolektīvi rada viļņota vēdekļa iespaidu. Vēlā rudenī tas maina krāsu uz bronzas violetu. Atzarot nav nepieciešams, ja nepieciešams, tas jādara agrā pavasarī. Slimību un kaitēkļu nav. Augsne ir auglīga, vadoša, mitra, nedaudz skāba. Nepanes pārlieku izmirkšanu. Stādīt saulainā vietā, aizvējā. Iztur līdz mīnus 27 grādu salu.

Datu lapa
Platums, cm1-2,5 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Izaug līdz3-5 m
Aukstā zon5
TaipaC25

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KRIPTOMĒRIJA JAPĀŅU CRISTATA
+ +
Komplekta cena
298,86 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri