Jauns -25%
BALTAIS GRIMONIS BATON ROUGE
Kods: 0000001426267

BALTAIS GRIMONIS BATON ROUGE

Cornus alba Baton Rouge ® PBR

Ziedēšanas laiks


V-VI

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Raža


IX

Daudzgadīgs


12,80 € 9,60 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža

Licencēta šķirne. Lapkoku, ātri augošs krūms. Dabiski maza izmēra, labvēlīgos apstākļos sasniedz 1,5 m augstumu, līdzīgs platumā. Plats vainags, zari stāvi. Lapas ir olveida, konusveida, tumši zaļas, rudenī pakāpeniski mainās uz košu, sarkanīgi purpursarkanu krāsu. Kāti ir spilgti bordo, īpaši dekoratīvi tie izskatās ziemā, kad augs jau nometis lapas, krāsa īpaši izteikta pie sniega. Pavasarī zied ar maziem, krēmbaltiem ziediem, kas koncentrējas mazās, lietussarga formas ziedkopās. Ziedēšanas laikā piesaista bites un citus labvēlīgus kukaiņus. Rudenī nogatavojas neēdamas, balta ar zilganu nokrāsu, putnu iecienīta ogas. Nav prasīgs, patīk mitra augsne. Augsnei jābūt auglīgai, ūdens caurlaidīgai. Stādīt saulainā vietā. Izturīgs pret aukstumu, nelabvēlīgiem augšanas apstākļiem, piesārņojumu, slimībām un kaitēkļiem. Apgriezt pavasarī pēc vajadzības. Var audzēt rindās, dzīvžogos vai atsevišķi. Iztur -40 grādu aukstumu.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksV-VI
RažaIX
Platums, cm1,2-1,5 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Kokaugi
Ziedu krāsaBalta
Izaug līdz1,2-1,5 m
Aukstā zon3
TaipaC5

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

BALTAIS GRIMONIS BATON ROUGE
+ +
Komplekta cena
18,83 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri