Jauns
JAPĀNAS GRIMONIS TERESA
Kods: 0000001426342

JAPĀNAS GRIMONIS TERESA

Cornus kousa Teresa

Ziedēšanas laiks


V-VI

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Raža


IX

Daudzgadīgs


56,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža

Lapu krūms vai kompakta izmēra koks. Vainags plats, zari lokani. Lapas – ovālas, olveida, konusveida, tumši zaļas ar biezām, baltām malām, rudenī pamazām mainās uz sarkanām. Ziedi – lapas, krēmbalti. Augļi sarkani, nedaudz atgādina avenes, nav ēdami, nogatavojas vasaras beigās. Augsnei jābūt skābai, mitrai, auglīgai. Stādiet saulainā, vēja aizsargātā vietā. Apgriešanu vai veidošanu var veikt pēc ziedēšanas. Jauns augs jāapsedz pirms ziemas.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksV-VI
RažaIX
Platums, cm1,5-2,5 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Kokaugi
Ziedu krāsaBalta
Izaug līdz2,5-3 m
Aukstā zon6
TaipaC7,5

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri