-25%
IRBEŅLAPU FIZOKARPS PANTHER
Kods: 0000001424539

IRBEŅLAPU FIZOKARPS PANTHER

Physocarpus opulifolius Panther PBR

Ziedēšanas laiks


V-VI

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Daudzgadīgs


11,40 € 8,55 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Licencēta šķirne. Daudzgadīgs, vasarzaļš, lapkoku augs. Spēcīga augšana, labvēlīgos apstākļos ikgadējais pieaugums var būt līdz 30-40 cm. Zari ir spēcīgi, sākumā aug stāvus, pēc tam var nedaudz saliekties lokā. Lapas ir sekli zobainas, trīszobainas, tumšas, purpursarkanas-bordo, saulē gandrīz melnas. Jaunās lapas ir bagātīgi sarkanīgi oranžas. Rudenī nogatavojas mazi, neēdami, dekoratīvi, sarkani augļi, un lapas iegūst dzeltenus, sarkanus, oranžus toņus. Vēl viena krūma dekoratīvā iezīme ir nolobītie stublāji, kas ir vairāk redzami ziemā, kad augs ir bez lapām. Jūnijā zied ar dekoratīviem, krēmīgi rozā ziediem, kas koncentrēti pusapaļās, lietussarga formas ziedkopās ar diametru 5-10 cm. Lapas ar ziediem veido skaistu krāsu kontrastu. Izturīga sakņu sistēma, kas nav prasīga pret augsni. Stādīt saulainā vietā. Nebaidās no veidošanas, izturīgs, nav prasīgs. Sargājiet no izmirkšanas. Atzarot ziemas beigās, agrā pavasarī. Ziemciete.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksV-VI
Platums, cm1,5-2 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Kokaugi
Ziedu krāsaRozā
Izaug līdz1,5-2 m
Aukstā zon4
TaipaC3

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

IRBEŅLAPU FIZOKARPS PANTHER
+ +
Komplekta cena
19,28 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri