Jauns
VĪĢES KOKS BROWN TURKEY
Kods: 0000001427592

VĪĢES KOKS BROWN TURKEY

Ficus carica Brown Turkey

Saulaina vieta


Raža


VIII

Daudzgadīgs


12,80 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža

Liels, lapots, pašapputes, godalgots augs. Var audzēt kā krūmu vai kā koku, atzarošanas laikā saglabājot vienu stumbru. Dzinumi ir lokani, nepieciešami balsti. Lapas ir dekoratīvas, dziļi sadalītas. Ražas novākšana sākas 2-3 gadu laikā pēc stādīšanas. Ražas novākšana – augustā. Augļi ir ēdami, līdz 8-10 cm gari, nogatavojušies ar purpursarkanu mizu un sārtu mīkstumu. Ar īpašu piesardzību var audzēt podos. Augsne – smilšmāls ar vidēju auglību, vadoša, mitra. Apgriezt/veidot agrā pavasarī, noņemot, saīsinot līdz trešdaļai no dzinuma garuma, izgriežot vecus, neproduktīvus zarus. Augam nav īpašu slimību vai kaitēkļu. Iztur līdz 15 grādu salu, ziemā nepieciešama papildu aizsardzība.

Datu lapa
RažaVIII
Platums, cm1-2 m
Saulaina vieta
Daudzgadīgs
Izaug līdz2-8 m
Aukstā zon6
TaipaC2
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri