Tikai internetā
Jauns
GARDENA BRUĢA ŠUVJU TĪRĪTAIS 1800/18V 970721201
Kods: 4066407502789

GARDENA BRUĢA ŠUVJU TĪRĪTAIS 1800/18V 970721201

189,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

GARDENA „EasyWeed 1800/18V" P4A bezvadu nezāļu tīrīšanas birstes komplekts ir ideāli piemērots ātrai un bez piepūles ravēšanai.

1 akumulators ir piemērots vairāk nekā 100 labākajiem mājas un dārza zīmola instrumentiem POWER FOR ALL aliansē.
Akumulatori ir daļa no 18 V POWER FOR ALL akumulatoru sistēmas, un tos var izmantot vairāk nekā 100 dārza un sadzīves darbarīku zīmoliem aliansē. Tāpēc katram produktam nav nepieciešams atsevišķs akumulators, kas ir izdevīgi gan no finansiālā viedokļa, gan no vides viedokļa.

Vienkārša bruģakmens spraugu un šuvju tīrīšana - atvadieties no nezālēm!
Agrāk nezāļu tīrīšana no spraugām bija nogurdinošs un neērts process. Šāds darbs bija sarežģīts vai nu muguras dēļ, jo bija jāstrādā saliektā stāvoklī, vai arī izmantoto ķīmisko vielu dēļ, kas bija kaitīgas videi. Jaunā GARDENA akumulatora ravētājs „EasyWeed" 1800/18V P4A ir lielisks rīks. Tas attīra ļoti precīzi, neizmantojot ķimikālijas, ātri un bez piepūles, tikai nospiežot vienu pogu. Jūsu ērtībai šajā komplektā ir iekļauts gan akumulators, gan lādētājs.

Ātri, precīzi un viegli vadāmi
Mēs visi to esam pieredzējuši. Neatkarīgi no tā, vai tas ir iekšpagalms vai piebraucamais ceļš, visur, kur ir plaisas un rievas, nezāles nāk uz virsmas, izraisot neapmierinātību un kairinājumu. Katram dārzkopības cienītājam par šausmām tas notiek ne tikai vienu reizi, bet regulāri. Atstarpju un šuvju tīrīšanas līdzeklis beidzot piedāvā bez ķimikāliju, laiku taupošu un kontrolētu veidu, kā tikt galā ar nevēlamu nezāli pagalmā.

Viegls un ērts.
Ierīce sver tikai 2 kg (izņemot akumulatoru), un tā bez piepūles iznīcina nezāles. Tā teleskopiskā caurule ar regulējamu augstumu nodrošina ērtu piemērotību jebkura auguma cilvēkiem. Ergonomisks rokturis ar papildu priekšējo atbalstu nodrošina izcilu komfortu visa darba laikā. Tas ļauj ergonomiski, bez stresa strādāt vertikālā stāvoklī, ievērojami uzlabojot vispārējo komfortu.

Efektīva jauda un ātra uzlāde
Bruģakmens spraugu tīrītāja aizsargpārklājums nodrošina tīru un sakoptu darba vidi. Šīs funkcijas nevainojami darbojas kopā, lai novērstu netīrumu un gružu izkliedi ravēšanas laikā, padarot dārza darbu patīkamāku un efektīvāku. Atvadieties no netīrās tīrīšanas un sveiciniet tīrāku, ērtāku un bezrūpīgāku ravēšanu. Uz skrāpējumiem jutīgām virsmām iesakām produktu Nr. 14822.

Augstu kvalitāti garantija 3 gadu garantija.
Reģistrējoties vietnē gardena.com/en/c/support/product-registration 3 mēnešu laikā pēc iegādes. Baterijas un lādētāji netiek iekļauti. Garantijas noteikumi mājaslapā: gardena.com/en/c/garantija.

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GARDENA BRUĢA ŠUVJU TĪRĪTAIS 1800/18V 970721201
+ +
Komplekta cena
202,99 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri