Tikai internetā
GREENWORKS ZĀLES PĻĀVĒJS 46CM GD40LM46SPK4
Kods: 6952909050454

GREENWORKS ZĀLES PĻĀVĒJS 46CM GD40LM46SPK4

499,99 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Šim jaudīgajam, daudzpusīgajam un praktiskajam 40V pļāvējam ir mainīga ātruma piedziņa, tādējādi nodrošinot nevainojamu lietošanas pieredzi un ērtības, veicot pat vissarežģītākos uzdevumus. Uzlabotais bezsuku motors nodrošina minimālu vibrāciju un prasa minimālu apkopi. GD40LM46SP pļaujmašīnas pļaušanas platums 46 cm. Tā ir pietiekami plata ar dubulto akumulatora ligzdu, lai ar vienu uzlādi nopļautu līdz pat 800 m2, taču pietiekami maza, lai to varētu viegli novietot vertikāli un ietaupīt vietu. Tehniskās īpašības: Nominālais spriegums - 40V Salokāms rokturis - Jā Motora tips - Bezsuku Pļaušanas augstuma regulēšana - 7 soļi Pļaušanas platums - 46 cm Maks. griešanas augstums - 80 mm Korpusa materiāls - Metāls Min. griešanas augstums - 25 mm Mulčēšanas funkcija - Jā Piedziņa - pašgājējs Svars - 29 kg Griešanas ātrums - 0,5-1,5 m/s Zāles savākšanas kaste - 55 L Izmešana no sāniem - Jā Komplektā ar 1x4Ah akumulatoru un lādētāju.

Datu lapa
Preču zīmeGREENWORKS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri