Tikai internetā
-20%
GREENWORKS ZĀLES PĻĀVĒJS 41 CM G24X2LM41K2X
Kods: 6952909062433

GREENWORKS ZĀLES PĻĀVĒJS 41 CM G24X2LM41K2X

329,99 € 263,99 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Universālais 41 cm „Dual Voltage“ akumulatora zāles pļāvējs Greenworks G24X2LM41 - ārkārtīgi universāls pļāvējs ar 41 cm pļaušanas platumu maziem un vidējiem zālājiem. Ierīce, ko darbina uzlabota divu akumulatoru sistēma, nodrošina 48 V veiktspēju ar divām 24 V baterijām, kuras kā daļu no 24 V saimes var izmantot visos citos instrumentos, lai nodrošinātu pilnīgu pielāgojamību un ērtības. Mašīnā ar izturīgu 41 cm metāla griešanas korpusu varat izvēlēties starp griešanas alternatīvām - savākšanu, sānu izmešanu vai mulčēšanu. Atkarībā no apstākļiem centrālā augstuma regulēšanas svira ļauj palielināt vai samazināt griešanas augstumu ar vienu roku. Daudzas pļaušanas alternatīvas visu veidu zālieniem • Montāža - ideāli piemērota tīrai apdarei. Nopļautā zāle tiek savākta lielā, vieglā, tukšā 50 l savākšanas maisā. • Mulčēšana - tīra apstrāde, kur nekad nav jāiztukšo zāles savācējs. Zāle cirkulē pļaušanas blokā, pateicoties savākšanas teknē esošajam mulčēšanas piederumam, kur tā tiek sasmalcināta mazos gabaliņos, pirms tiek izmesta uz zāles saknēm, lai sadalītos un mēslotu zālienu. Inovācija ar diviem akumulatoriem. Jaunākais Greenworks uzlabojums ļauj diviem sērijveidā savienotiem 24 V akumulatoriem darbināt 48 V motoru. Priekšrocības - papildu zāles pļaušanas jauda ar kompaktajām 24 V baterijām, kuras var izmantot ar visiem 24 V instrumentiem: trimmeriem, dzīvžogu šķērēm, motorzāģiem un pat elektroinstumentiem. Ar ērto un kompakto G24X2LM41 ir viegli manevrēt, pateicoties lielajiem riteņiem ar augstu saķeri, un, kad pļaušana ir pabeigta, ar pilnībā salokāmajiem rokturiem to var viegli novietot garāžā vai dārza šķūnī. Priekšrocības • Daudzfunkciju 41 cm akumulatora zāles pļāvējs • Inovatīva divu akumulatora sistēma - visas 24 V priekšrocības, 48 V jauda • Benzīna ierīces veiktspēja • Bez emisijām • Kluss un ar zemu vibrāciju • Nav jāuztraucas par degvielu vai elektropiegādi • Mazākas ekspluatācijas un uzturēšanas izmaksas, salīdzinot līdz benzīna ekvivalentiem • Maināma akumulatoru sistēma - 1 akumulators, daudz pielietojumu • Pilna 3 gadu garantija Tehniskās īpašības: Nominālais spriegums - 48V (2X24V) Motora tips - ar sukām Pļaušanas platums - 41 cm Svars - 18 kg Darbības laiks ar (2Ah) akumulatoru - &lt22 min. Darbības laiks ar (4Ah) akumulatoru - &lt43 min. Korpusa materiāls - augstas kvalitātes plastmasa Zāle tiek savākta - Jā Pļaušanas augstums - 25-80 mm Pļaušanas augstuma regulēšana - 6 soļi Salokāms rokturis - Jā Zāles savākšanas maiss - 50L Mainīgs ātrums - nē Augstuma regulēšana - centrāla Griešana Mulčēšana un savākšana Komplektā ar 2x2Ah akumulatoru un diviem uzlādes ligzdas lādētājiem.
Datu lapa
Preču zīmeGREENWORKS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri