Tikai internetā
GREENWORKS ZĀLES PĻĀVĒJS 33cm GD24LM33 BEZ AKUMULATORA
Kods: 6952909053837

GREENWORKS ZĀLES PĻĀVĒJS 33cm GD24LM33 BEZ AKUMULATORA

129,99 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Kompakts 33 cm bezvadu zāles pļāvējs mazākām platībām. Greenworks G24LM33 ir izturīgs, viegls 24 V zāles pļāvējs, kas paredzēts mazākām platībām. Ierīce, ko darbina uzlabots 24 V litija jonu akumulators, nodrošina augstu veiktspēju, neskatoties uz kompakto izmēru. Ērtības garantē fakts, ka nav nepieciešama degviela un nav traucējošu elektrības vadu. Vienkārši ievietojiet akumulatoru un pļaujiet zālienu. Pateicoties izturīgajam 33 cm griešanas asmenim, zāle tiek savākta konteineros, viegls 30 l savācējs. Atkarībā no apstākļiem griešanas augstumu var viegli noregulēt no 20 mm līdz 60 mm. Kompakts un viegls. Kompaktā un vieglā Greenworks G24LM33 konstrukcija ļauj viegli manevrēt, pļaujot zālienu, un iebūvētais rokturis ļauj ērti pārvietot pļāvēju pa dārzu. Pļaujmašīna Greenworks G24LM33, kas ir daļa no 24 V saimes, nodrošina pilnīgu ērtību bez benzīna vai elektrības vadiem. Tā vietā vienkārši ievietojiet uzlaboto 24 V akumulatoru - un esat gatavs pļaut zālienu. Akumulatoru, kas ir daļa no Greenworks 24 V saimes, var izmantot dažādiem instrumentiem: zāles pļāvējiem, dzīvžogu šķērēm, motorzāģiem un citām akumulatora ierīcēm. Viegli uzglabāt. Saliekamie rokturi nozīmē, ka pļāvēju ir viegli uzglabāt garāžā vai dārza nojumē, jo tas aizņem ļoti maz vietas. Priekšrocības • Kompakts 33 cm akumulatora zāles pļāvējs • Viegls un ērti pārnēsājams - sver tikai 8,3 kg • Nav emisiju • Darbojas klusi un ar zemu vibrāciju • Nav jāuztraucas par degvielu vai elektrības vadiem • Zemākas ekspluatācijas un uzturēšanas izmaksas, salīdzinot ar benzīna ekvivalentu • Maināma akumulatoru sistēma - 1 akumulators, daudz pielietojumu • Pilna 3 gadu garantija Tehniskās īpašības: Nominālais spriegums - 24V Motora tips - ar sukām Pļaušanas platums - 33 cm Darbības laiks ar (2Ah) akumulatoru - &lt23 min. Darbības laiks ar (4Ah) akumulatoru - &lt47 min. Korpusa materiāls - Augstas kvalitātes plastmasa Zāle tiek savākta - Jā Pļaušanas augstums - 20-60 mm Pļaušanas augstuma regulēšana - 3 soļi Salokāms rokturis - Jā Zāles savākšanas maiss - 30L Ar 1x2Ah akumulatoru un lādētāju. Ja jums ir nepieciešama lielāka jauda, izmēģiniet Greenworks G24X2LM36. Darbojas ar diviem 24 V akumulatoriem, kuri, meistarīgi pievienojot, nodrošina 48 V barošanu.
Datu lapa
ZīmolsGREENWORKS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri