Kods: 8710255100128

IAMS CAT DELIGHT SALMON&COD IN GRAVY 85 G KAĶIEM

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Mitrā kaķu barība Iams Adult, 85 g
Lietošana: Pieaugušam vidēja auguma kaķim (3,5 - 4,5 kg) - aptuveni. 3 maisiņi dienā. Kaķim var būt nepieciešams vairāk vai mazāk barības atkarībā no tā vecuma, temperamenta un aktivitātes līmeņa. Kaķim vienmēr jābūt pieejamam svaigam ūdenim.

Sastāvs:Gaļa un dzīvnieku izcelsmes produkti, zivis un zivju izcelsmes produkti (4% laša, 4% mencas), augu izcelsmes produkti, minerālvielas.

„IAMS Delights“ ir 100% pilnvērtīga un sabalansēta, augstas kvalitātes barība pieaugušiem kaķiem.
Nesatur mākslīgās krāsvielas, garšas pastiprinātājus un konservantus.

Derīguma termiņš: skatīt uz iepakojumu.

Datu lapa
Preču zīmeIAMS
TipsKonservi
Iepakojums0,085 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

TRIXIE KAKAIŠU LĀPSTIŅA M
+ +
Komplekta cena
13,02 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri