Kods: 4222020369011

FAMILY CAT STANDARD ADULT AR MĀJPUTNU GAĻU UN DĀRZEŅIEM 1KG KAĶIEM

2,79 €/ GAB
2,79 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

FAMILY CAT STANDARD ADULT AR MĀJPUTNU GAĻU
PILNVĒRTĪGA BARĪBA PIEAUGUŠIEM KAĶIEM 1KG

Sastāvs: graudaugi, gaļa un gaļas produkti (tostarp 15% mājputnu gaļas), augu produkti, eļļas un tauki, dārzeņi (zirņi 4%), minerālvielas, raugs.
Analītiskās sastāvdaļas: jēlproteīns 30 %, jēlpelni 10 %, jēlpelni 6,5 %, jēlšķiedra 3 %, kalcijs 1,25 %, fosfors 1,1 %.
Piedevas/kg.: Pārtikas piedevas: A vitamīns 15000 SV, D3 vitamīns 1500 SV, E vitamīns 150 SV, taurīns 1000 mg, dzelzs (dzelzs (II) sulfāta monohidrāts) 70 mg, jods (kalcija jodāts bezūdens) 1,2 mg, varš (vara (II) sulfāta pentahidrāts) 10 mg, mangāns (mangāna (II) oksīds) 25 mg, cinks (cinka oksīds) 35 mg, selēns (nātrija selenīts) 0,2 mg.
Tehnoloģiskās piedevas: dabiskie antioksidanti.
LIETOŠANAS INSTRUKCIJA: Vidēji 4 kg smagam kaķim dienā nepieciešams aptuveni 55-70 g barības. Jūsu kaķis var ēst vairāk vai mazāk atkarībā no tā vecuma, temperamenta vai aktivitātes līmeņa.
Sākot pirmo reizi lietot barību FAMILY CAT STANDART ADULT, ieteicams uz to pāriet pakāpeniski trīs dienu laikā. Atkarībā no kaķa vecuma, temperamenta vai aktivitātes līmeņa jūsu kaķis var apēst vairāk vai mazāk nekā norādīts tabulā.
Kaķa bļodā vienmēr jābūt tīram dzeramajam ūdenim.
Uzglabāt sausā un vēsā vietā. Jāsargā no tiešiem saules stariem.
Ražots Vācijā, DE NW 114081

Datu lapa
Preču zīmeFAMILY CAT
TipsSausā barība
Iepakojums1 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri