Tikai internetā
VIDĒJA SPIEDIENA AKUMULATORA MAZGĀTĀJS GARDENA AQUACLEAN 24/18V P4A PREMIUM KOMPLEKTS
Kods: 4078500053488

VIDĒJA SPIEDIENA AKUMULATORA MAZGĀTĀJS GARDENA AQUACLEAN 24/18V P4A PREMIUM KOMPLEKTS

205,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

GARDENA "AquaClean 24/18V P4A Premium" komplekts ir augstākās klases spiediena tīrīšanas komplekts visiem čaklajiem mājas un dārza īpašniekiem. Galvenā uzmanība tiek pievērsta gandrīz neierobežotai mobilitātei un augstākajai kvalitātei. " Premium" komplektā ietilpst efektīvs un jaudīgs vidēja spiediena mazgātājs kopā ar piederumiem, kā arī īpaša putu sprausla efektīvai virsmas tīrīšanai un praktiska ūdens tvertne. Šī salokāmā 20 litru ūdens tvertne darbojas ar jaudīgu uzlādējamo akumulatoru (iekļauts komplektācijā), kas ļauj izmantot pārnēsājamās ierīces bez vadiem vai ūdens savienojumiem. “AquaClean“ vidēja spiediena mazgāšanu var izmantot gandrīz visur, jo tā ir ārkārtīgi mobila un pielāgojama. “AquaClean“ spiediena mazgātājā atradīsiet arī integrētu LED akumulatora indikatoru un 3 jaudas līmeņus - 9, 14 un 24 bāru spiediena iestatījumi. Automašīnas, velosipēdus vai atkritumu konteinerus var rūpīgi mazgāt, iestatot 24 bāru spiediena režīmu. Ja nepieciešams, spiedienu var samazināt līdz 14 bāriem vai ieslēgt “Soft-Clean“ režīmu. Šis īpaši saudzīgais režīms, kura spiediens ir tikai 9 bāri, ir lieliski piemērots ārkārtīgi delikātiem materiāliem. Tajā pašā laikā spiediena samazināšanās palielina uzlādējamā akumulatora kalpošanas laiku. Spiediena mazgāšanas darbības laiks ir aptuveni 38, 20 vai 16 minūtes atkarībā no izvēlētā režīma. “AquaClean“ darbojas ar akumulatora sistēmu “POWER FOR ALL18V.“ "POWER FOR ALL ALLIANCE ir viena no pasaulē lielākajām vadošo akumulatoru ražotāju asociācijām. Pateicoties ilgajam akumulatora darbības laikam, jūs varat veikt darbu nepārtraukti. Komplektā iekļautā uzlādējamā akumulatora ietilpība ir 18V / 2,5 Ah, un to var kombinēt arī ar citām saderīgām “POWER FOR ALL ALLIANCE“ ierīcēm. Komplektā ir iekļauti arī trīs dažādi uzgaļu piederumi. Smidzināšanas leņķi var mainīt, izmantojot 15 ° vai 40 ° uzgaļus. Katru uzgali var pagriezt 360 ° leņķī, un, izmantojot īpašu pagarinājuma kātu, jūs sasniegsiet lielāku tīrīšanas elastību. 0 ° uzgalis ir lieliski piemērota tīrīšanai šauros stūros. Komplektā ir arī 5 m sūknēšanas šļūtene ar filtru, pludiņu un skavu. Ūdens padevi var savienot ar spiediena mazgāšanu caur OGS krāna savienotāju. Lai gan “AquaClean“ nav savienots ar elektrotīklu, tas ir pietiekami jaudīgs, lai sūknētu ūdeni pat no 2 metru dziļuma, pateicoties savai sūknēšanas funkcijai ar plūsmas ātrumu 250 litri stundā. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties tīrīt automašīnu, velosipēdu, terasi, mājas slēģus vai dārza mēbeles - pateicoties ergonomiskajam dizainam, ērtai lietošanai un mazajam svaram tikai 1,5 kg (bez akumulatora), darbs ar spiediena mazgāšanu joprojām ir ērts pat ar ilgāku darbu. “AquaClean 24 /18V P4A Premium“ komplektā ietilpst īsa un gara sprausla un īpaša putu sprausla vēl lielākam komfortam un uzlabotai ergonomikai.

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

VIDĒJA SPIEDIENA AKUMULATORA MAZGĀTĀJS GARDENA AQUACLEAN 24/18V P4A PREMIUM KOMPLEKTS
+ + +
Komplekta cena
238,46 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri