Kods: 8720362021551

IZGAISMOTS STIKLA BURBULIS 1105159 21CM

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Piekaramais stikla burbulis-čiekurs ar mākslīgo sniegu uz virves ar 30 LED gaismām, 95x21x15 cm. Ir taimera funkcija. Lietošanai iekštelpās. Siltas un mājīgas Ziemassvētku lampiņas ar dabisku pieskārienu: šis stikla burbulis no Luca Lighting nekavējoties piešķir mājoklim mājīgumu. Burbulī ir 15 LED spuldzes, kas izstaro siltu gaismu. Turklāt stikls ir pārklāts ar baltu kārtu, kas ļauj izskatīties kā sasalis. Tiešām ziemīgi! Apgaismojumu var iestatīt ar taimeri, un tas darbojas ar baterijām. Vai jau atradāt viņam jauku vietu? Izgaismotā priedes čiekura diametrs ir 15 cm, garums ar auklu - 95 cm.

Datu lapa
Preču zīmeEDELMAN
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri