Tikai internetā
GREENWORKS AKUMULATORA ZĀĢIS GD40TCSK2
Kods: 6952909037066

GREENWORKS AKUMULATORA ZĀĢIS GD40TCSK2

289,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Greenworks ķēdes zāģa ar augšējo rokturi īpašības ir vieglums, viegla lietošana un komforts. Tam ir jaudīgs bezsuku motors, liels ķēdes ātrums un zema vibrācija, kas padara tā lietošanu ārkārtīgi vienkāršu. Vajadzības gadījumā to var darbināt arī ar vienu roku. Ierīcei ir izsmalcināts un kompakts dizains, kas ir viegli lietojams un ārkārtīgi izturīgs. Šis rīks ir neaizstājams, apstrādājot koksni mājās, jo tas ļauj strādāt, netraucējot kaimiņu mieru. Tehniskās īpašības: Nominālais spriegums - 40V Ķēdes eļļošanas sistēma - automātiska Motora tips - bezsuku Eļļas tvertnes tilpums - 120 ml Sliedes garums - 25 cm Griešanas ķēdes solis - 1/4" Vibrācijas līmenis - 3,58 m/s2 Ķēdes rotācijas ātrums - 16,2 m/s Komplektā ar 1x2Ah akumulatoru un lādētāju.

Datu lapa
Preču zīmeGREENWORKS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri