Tikai internetā
AKUMULATORA ZĀĢIS TEXAS CSZ5800 58V
Kods: 0000000476430

AKUMULATORA ZĀĢIS TEXAS CSZ5800 58V

229,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Ražotājs TEXAS Motora tips Akumulatora spriegums 58 V Akumulatora tips Litija jonu Pļaušanas joslas garums 18''/46 cm Ķēdes spriegums Sānu
Komplektācija Bez baterijas un lādētāja
Svars 4.5 kg. Texas CSZ5800 – tas ir jaudīgs un viegli lietojams akumulatora zāģis viegls, ar zemu vibrāciju un tam nepieciešama minimāla apkope. Akumulatora zāģim ir 1800 W motors, kas nodrošina augstu griešanas veiktspēju, kas ir salīdzināma ar parastajiem benzīna zāģiem. Liels ķēdes griešanās ātrums (11.2 m/s) nodrošina ātru un vienmērīgu griešanu. Zāģis ir aprīkots ar 45 cm garu griezējstieni un īpašu Oregon griešanas ķēdi ar zemu vibrāciju un atgrūšanu. Ar ieteicamo Texas 58V / 4.0Ah akumulatoru varēsiet strādāt līdz 35 minūtēm (atkarībā no slodzes). Akumulators tiek pilnībā uzlādēts 120 minūtēs.

Akumulators un lādētājs tiek pārdoti atsevišķi.

Datu lapa
Preču zīmeTEXAS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri