Tikai internetā
GREENWORKS AKUMULATORA ZĀĢIS GD24CS30 BEZ AKUMULATORA
Kods: 6952909067292

GREENWORKS AKUMULATORA ZĀĢIS GD24CS30 BEZ AKUMULATORA

107,99 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Kompakts 30 cm akumulatora motorzāģis Greenworks GD24CS30 ir izturīgs, viegls 24 V motorzāģis, kas paredzēts lietošanai mājās. Motorzāģis, ko darbina uzlabots 24 V litija jonu akumulators, nodrošina augstu veiktspēju, neskatoties uz kompakto izmēru. Ērtības garantē tas, ka nav nepieciešama degviela un nav traucējošu elektrības vadu. Vienkārši ievietojiet akumulatoru un esat gatavs pļaut. Vēl nekad nav bijis tik vienkārši sazāģēt baļķus un malku kamīnam kā ar motorzāģi, kas sver tikai 2,6 kg un ir aprīkots ar 30 cm sliedi. Bezsuku motors. Bezsuku GD24CS30 motors nodrošina maksimālu efektivitāti un veiktspēju. Tas rada lielāku jaudu, ilgāku darbības laiku un lielāku ķēdes ātrumu nekā ar suku motoru aprīkots motorzāģis. Ideāls griezums katru reizi. GD24CS30 zāģa ķēdes ātrums darbības laikā ir 7,8 m/s, lai nodrošinātu ideālu griezumu. Automātiskā eļļošanas sistēma nodrošina ķēdes eļļošanu lietošanas laikā, vienmērīgu darbību un ierīces ilgu kalpošanu. Daļa no 24 V saimes Greenworks GD24CS30 portatīvais trimmeris piedāvā pilnīgu ērtību, jo nav jāuztraucas par benzīnu vai elektrības vadiem. Tā vietā vienkārši ievietojiet uzlaboto 24 V akumulatoru - un esat gatavs izbaudīt griezumu. Akumulatoru, kas ir daļa no Greenworks 24 V saimes, var izmantot dažādiem Greenworks instrumentiem: zāles pļāvējiem, dzīvžogu šķērēm, motorzāģiem un citām elektroierīcēm. Priekšrocības • Kompakts akumulatora motorzāģis • Viegls un viegli lietojams - sver tikai 2,6 kg • Bez instrumentu ķēdes spriegotājs • Automātiska ķēdes eļļošana • Ar patīkamiem, mīkstiem rokturiem • Drošības bremze • Nav emisiju • Darbojas klusi un vāji vibrē • Nav jāuztraucas par degvielu vai elektrības vadiem • Nomaināma akumulatoru sistēma - 1 akumulators, daudz pielietojumu • Pilna 3 gadu garantija Tehniskās īpašības: Nominālais spriegums - 24V Motora tips - bezsuku Svars - 2,6 kg Sliedes garums - 30 cm Darbības laiks ar (2Ah) akumulatoru - līdz 32 griezumiem Darbības laiks ar (4 Ah) akumulatoru - līdz 64 griezumiem Ķēdes bremze - jā Ķēdes rotācijas ātrums - 7,8 m s Griešanas ķēdes solis 3/8" 1,1 mm Ķēdes eļļošanas sistēma - Automātiska Bez akumulatora un lādētāja.

Datu lapa
ZīmolsGREENWORKS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri