FRĒZIJA (FREESIA) NANO MIX 13Ø50H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001233087

FRĒZIJA (FREESIA) NANO MIX 13Ø50H

Freesia

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Frēzija (Freesia) Zieds nāk no Dienvidamerikas, hibrīda frēzija tiek audzēta kā mājas zieds. Tas var izaugt līdz 50-60 cm augstumam. Ziedi veidojas uz gara kātiņa, ziedkopa sastāv no desmit piltuvveida ziediem, kuriem ir patīkama smarža. Ziedu krāsa var būt dažāda. Uzglabāšana: ar skatu uz dienvidiem vai dienvidrietumiem. Vasarā šos augus var turēt uz balkona vai terases. Apgaismojums: nepieciešams labs apgaismojums. Temperatūra: 20–25°C. Laistīšana: patīk mitrums, īpaši vasarā nepieciešama bieža laistīšana (bieža smidzināšana virs lapām), necieš izmirkšanu. Nepieciešama laba drenāža. Substrāts: komposts, irdens, mēslojums, pH 5,5-6,5. Mēslošana: ziedošu ziedu mēslojums ik pēc 2 nedēļām. Atpūtas periods: pēc ziedēšanas jānogriež zieda kāts, lapas sāk vīst, jālaista retāk. Glabājiet siltā, sausā vietā, līdz izveidojas jauni sīpoli. Vēlāk sīpoli jāsadala un jāpārstāda jaunā podā, jāuzglabā 15 °C temperatūrā. Atzarošana: nav nepieciešama. *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no attēlā redzamās. *Krāsa tiek izvēlēta nejauši.

Datu lapa
Augu augstums, cm50
Augu iedalījumsZiedoši ziedi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

AUGSNE KRŪMMELLENĒM, HORTENZIJĀM 50 L
+ +
Komplekta cena
43,27 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri