Kods: 5907082001404

TERSY UNIVERSAL 5+0,5KG GRAT VEĻAS PULVERIS

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Universāls veļas pulveris „TERSY“
10% vairāk par to pašu cenu!
Kokvilnas, lina, sintētisko un jaukto šķiedru veļas un visu veidu automātisko veļas mazgājamo mašīnu mazgāšanai ar rokām. Deva ir norādīta uz iepakojuma.
Kairina acis un ādu. Izvairieties no saskares ar acīm. Ja nokļūst acīs, nekavējoties rūpīgi skalot ar ūdeni. Kaitīgs norijot. Norīšanas gadījumā neizraisīt vemšanu, nekavējoties sazināties ar ārstu un parādīt viņam iepakojumu vai etiķeti. Valkājiet piemērotus aizsargcimdus. Uzglabāt slēgtu bērniem nepieejamā vietā. Uzglabājiet sausā vietā.
SASTĀVDAĻAS: mazāk nekā 5% anjonu virsmaktīvās vielas, mazāk nekā 5% nejonu virsmaktīvās vielas, mazāk nekā 5% ziepes, mazāk nekā 5% balinātāju uz skābekļa bāzes, optiskais balinātājs, fermenti, smaržvielas. Satur aromātiskus alergēnus: Hexyl Cinamal, Citranellol, Eugenol, Linalool.
Vislabāk lietot 24 mēnešu laikā. no izgatavošanas datuma.
IZPLATĪTĀJS: UAB „Ambertonas“, Taikos pr. 98, Kauņa. Tālr.: (37) 45 28 58

Datu lapa
Preču zīmeTERSY
Iepakojums5kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

LEIFHEIT VANNAS ISTABAS TĪRĪŠANAS LĪDZEKLIS AR IZSMIDZINĀTĀJU 500ML
+ +
Komplekta cena
16,10 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri