Jauns -50%
PELARGONIA AMAZONIA NEON MAGENTA
Kods: 0000001429916

PELARGONIA AMAZONIA NEON MAGENTA

7,40 € 3,70 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Pelargonijas audzē kā viengadīgus, dekoratīvus ziedus ar dekoratīvu vērtību. Tās izceļas ar košiem, daudzkrāsainiem ziedkopām. Pelargoniju izvēle ir ļoti plaša, jo tās ir visdažādāko krāsu un nokrāsu. Pelargonijas ir populāra izvēle dārziem, podiem vai piekarināmiem dekoratīvajiem elementiem, jo to kopšana ir ļoti vienkārša. Laistiet ne pārāk daudz, bet neļaujiet tām izžūt, lai gan šīs puķes var paciest īslaicīgu sausumu. Augšanas vieta - saulaina vai daļēji saulaina. Tas zied visu silto periodu no maija līdz novembrim. Ja pelargonija tiek pārlaistītas, lapas nokarājas un kļūst ļenganas. Ja trūkst ūdens, augs nezied, lapas kļūst dzeltenas un to malas izžūst. Ja pelargonija ir zaļa, bet neveido ziedus, tas var būt saistīts ar pārāk augstu temperatūru, gaismas trūkumu vai pārmērīgu mitrumu.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri