Tikai internetā
TRIJKĀJIS + VINČA, 180 CM
Kods: 5902709572138

TRIJKĀJIS + VINČA, 180 CM

119,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Tehniskā specifikācija: Kopējais augstums: apm. 180 cm Svars: apm. 6,5 kg Pulverkrāsots trijkājis: JĀ Trijkājis salokāms uz pusēm: JĀ Statīvs izgatavots no: dabīgā tērauda Statīvs ar spoli "ROKU DARBS" AUGSTAS KVALITĀTES DARBS, RAŽOTS EIROPĀ Produkta apraksts: Statīvs griliem, katliem un wok pannām ar 180 cm augstumu ļaus pagatavot aromātiskus ēdienus. Apvienojumā ar resti, katlu, vokpannu un īpašām ķēdēm veido ideālu grilēšanas komplektu. Trijkājis ir pārklāts ar pulverkrāsojumu, kas pasargā to no mehāniskiem bojājumiem. Dekoratīvā spole, kas kontrolē ķēdi, ļauj nevainojami regulēt režģa, katla vai voka augstumu. Stabilais trijkājis ļauj lietotājiem novietot produktu uz jebkuras virsmas neatkarīgi no tā, vai tā ir līdzena vai ne. Produkta papildu priekšrocība ir tā, ka to var ātri salikt un izjaukt, kā arī viegli transportēt un uzglabāt, jo trijkāja kājas vidū var salocīt. Cietā struktūra garantē komfortu un drošību izstrādājuma lietošanas laikā, un kaltie elementi piešķir tam unikālu un patiesi oriģinālu izskatu. Svarīgi, ka vienai statīva kājiņai ir piemetināta vinča. Tam ir ķēdes rats, kas bloķē pakaramo izstrādājumu jebkurā augstumā. Pateicoties nepārtrauktai ķēdes blokādes koordinācijai, jūs varat droši izmantot grilēšanas komplektu, nebaidoties, ka pie ķēdes piestiprinātā reste, katls vai vokpanna var pēkšņi noslīdēt.

Datu lapa
Preču zīmeCOOK KING

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri