Kods: 5902709572428

UGUNS BĻODA “MONTANA” AUGSTA, 60 CM

169,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Tehniskā specifikācija: Cook King uguns bļodas diametrs: 60 cm Cook King uguns bļodas biezums: 2 mm Kopējais augstums: 80 cm Kopējais platums: apm. 68 cm Svars: apm. 22 kg Materiāls: dabīgais tērauds "ROKU DARBS" AUGSTA PRODUKTA KVALITĀTE, RAŽOTS EIROPĀ Produkta apraksts Šī augstas kvalitātes uguns bļoda ir ražota Eiropā. To raksturo detalizēta apdare un liela bļoda, kas izgatavota no bieza tērauda. Visa struktūra ir ļoti stabila un stingra. Uguns bļoda ir ideāls risinājums visiem, kam ir svarīga drošība uguns iekuršanas laikā. Pārnēsājamo uguns bļodu var izmantot dažādos veidos. Tā var būt praktiska vieta uguns iekuršanai, pārnēsājams grils, siltuma avots un stilīgs apgaismojums. Bļodas forma neļauj degošajai malkai izplatīties, piemēram, stipra vēja gadījumā. Pateicoties rokturiem, kas piemetināti abās bļodas pusēs, izstrādājumu var viegli pārvietot no vienas vietas uz otru. Līdz ar to jūs varat vienkārši iekurt uguni jebkurā vietā pēc vajadzības. Uguns bļoda ir aprīkota ar plauktu, uz kura var uzglabāt lielu daudzumu malkas. Turklāt plaukts aizsargā zemi no augstas temperatūras. Mūsu uguns bļoda ir izgatavota no neapstrādāta tērauda līdz ar to krāsas tonis var atšķirties no fotogrāfijās attēlotā produkta. Tā ir dabiska tērauda īpašība, un tai nav negatīvas ietekmes uz izstrādājuma funkcionalitāti vai stabilitāti.

Datu lapa
Preču zīmeCOOK KING

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri