Tikai internetā
DĀRZA KRĀSNIŅA “AVANGARDO”
Kods: 5902709573050

DĀRZA KRĀSNIŅA “AVANGARDO”

195,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Tehniskā specifikācija: Izmēri: 50x33 cm Kopējais augstums: apm. 108 cm Materiāla biezums: 1,5 mm Svars: apm. 20 kg Materiāls: dabīgais tērauds "ROKU DARBS" AUGSTAS KVALITĀTES PRODUKTS, RAŽOTS EIROPĀ Produkta apraksts: Mūsu dārza krāsns palīdzēs jums radīt neticamu atmosfēru gan jūsu dārzā, gan nedēļas nogales ekskursijās prom no mājas. Pateicoties masīvajai konstrukcijai, kas izgatavota no biezas metāla loksnes, krāsns ātri uzsilst līdz augstām temperatūrām un vienlaikus nodod savu siltumu apkārtējai videi kā rezultātā jūs varat ērti sasildīties, stāvot tuvu tai. Krāsns mala ir izgriezta no biezas tērauda loksnes ar CNC lāzeru. Kurinot uguni, jūs redzēsiet unikālu un neatkārtojamu uguns blāzmu, kas izplūst no krāsns, un krītošā ēna radīs patīkamu atmosfēru. Krāsns gaisma un siltums noteiks jūsu dārza centrālo punktu un radīs unikālu, mājīgu atmosfēru. Dārza dekorācijām atbilstoša krāsniņa papildus bagātinās teritoriju un piešķirs tai stilu un eleganci. Visa struktūra ir ļoti stabila un stingra. Visi elementi ir sametināti viens ar otru rezultātā ir izveidots neticami stabils produkts. Krāsniņai ir plaša skursteņa izeja, kas izvada gāzes krāsniņas lietošanas laikā. Gatavošanai un cepšanai iespējams izmantot arī plīts augšējo paneli. Šim nolūkam varat izmantot pannu, gulaša katlu vai vienkāršu katliņu.

Datu lapa
Preču zīmeCOOK KING

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri