Tikai internetā
DABĪGĀ ČUGUNA PANNA, 26 CM
Kods: 5902709571674

DABĪGĀ ČUGUNA PANNA, 26 CM

65,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Tehniskā specifikācija: Cook King dabīgā čuguna pannas diametrs: 26 cm Dabīgās čuguna pannas biezums: 4 mm Materiāls: čuguns Svars: 2,5 kg "ROKU DARBS" AUGSTAS KVALITĀTES DARBS, RAŽOTS EIROPĀ Produkta apraksts: Šī oriģinālā nepiedegošā panna ir izgatavota no čuguna. Tas nozīmē, ka tā nesatur nekādas ķīmiskas vielas, kādas ir teflonā, un šī fakta dēļ tā ir lieliski piemērota lietošanai pārtikā. Produkts ir ļoti viegli tīrāms. Pietiek tikai ar cietu birsti un karstu ūdeni, lai tā būtu tīra un gatava lietošanai. Daudzpusīgo pannu var izmantot dažādos veidos – uz dārza plīts, cepeškrāsnī, uz grila vai ugunskura, kas nozīmē, ka nepieciešams mazāk gatavošanas ierīču. Tā kā panna labi saglabā siltumu, jūs patērēsit mazāk enerģijas, gatavojot maltītes. Katrs mūsu produkts ir paredzēts praktiskai lietošanai ikdienā.

Datu lapa
Preču zīmeCOOK KING

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri