Kods: 8530170043764

TRI-BIO TABLETES TRAUKU MAZGĀŠANAI 50 TAB.

14,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

TRI-BIO NATURAL ekotabletes trauku mazgāšanas mašīnām "Viss vienā". Uz bioenzīmiem, dabīgām augu un minerālu sastāvdaļām balstīta eko-sertificēta formula. Tikpat efektīvas kā plaši pazīstamie ķīmiskie tīrīšanas līdzekļi. Ātri un viegli šķīdina taukus un nosēdušos netīrumus, atstājot jūsu traukus kristāltīrus. Drošāka alternatīva ķīmiskiem analogiem. Neatstāj nepatīkamas ķīmiskas smakas un mazgāšanas līdzekļa atliekas uz jūsu traukiem un mazgāšanas mašīnā. Piešķirts EU Ecolabel un ECO GREEN sertifikāti. Ērtas un drošas lietošanā. Iepakotas ūdenī šķīstošā apvalkā. Nesatur smaržvielas, krāsvielas, ieteicams cilvēkiem, sirgstošiem ar astmu un noslieci uz alerģijām. Nesatur fosfātus, balinošo hloru, abrazīvās vielas un GMO. pH neitrālas, hipoalerģisks, bioloģiski sadalāms, nav izmēģināts uz dzīvniekiem. Ieteicams izmantošanai mājās ar autonomo kanalizāciju. Lietošana: Noskalojiet lielākos netīrumus. Nenoņemiet šķīstošo apvalku! Ielieciet tableti dozēšanas nodalījumā un ieslēdziet jūsu ierasto programmu. Vietās ar lielu ūdens cietību lietojiet īpašo sāli. Sastāvs: Bioenzīmus saturoša formulu. 15-30% skābekli saturošs balinātājs, <5% polikarboksilāti, <5% nejonu virsmaktīvās vielas, fermenti: amylase, protease.
Uzmanību: Uzglabā un transportē 2–25˚C. Izraisa nopietnu acu kairinājumu. Medicīniska padoma nepieciešamības gadījumā attiecīgā informācija ir norādīta uz iepakojuma vai etiķetes. Sargāt no bērniem. Norīšanas gadījumā: izskalojot muti. Neizraisīt vemšanu. Saskarē ar acīm: Uzmanīgi skalot ar ūdeni vairākas minūtes. Izņemt kontaktlēcas, ja tās ir ievietotas un ja to var vienkārši izdarīt. Turpināt skalot. Ja acu iekaisums nepāriet: Lūdziet mediķu palīdzību.

Datu lapa
ZīmolsTRI-BIO
Izfasēšana50

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri