-25%
TRAUKU MAZGĀJAMĀS MAŠĪNAS TABLETES LARGO ALL-IN-ONE 40 GAB.
Kods: 4250445601157

TRAUKU MAZGĀJAMĀS MAŠĪNAS TABLETES LARGO ALL-IN-ONE 40 GAB.

7,82 € 5,87 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Trauku mazgājamās mašīnas tabletes LARGO all-in-one 40 gab.

Paredzēts trauku mazgāšanai. Noņem taukus un netīrumus. Piemērots visu veidu sadzīves trauku mazgājamām mašīnām. Lietojot šīs tabletes, ieteicams izmantot skalošanas līdzekli un trauku mazgājamās mašīnas sāli.

LIETOŠANA: mīkstā ūdenī 1 tablete. Ja ūdens cietība pārsniedz 21dH, trauku mazgājamām mašīnām ieteicams pievienot sāli un skalošanas līdzekli. Uzmanīgi noņemiet plēvi un ievietojiet tableti dozēšanas traukā. Nemazgājiet veco vai krāsoto porcelānu.

UZMANĪBU! Izraisa nopietnu acu kairinājumu. Ja ir nepieciešama medicīniska palīdzība, saglabājiet produkta trauku vai etiķeti. Uzglabājiet bērniem nepieejamā vietā. Lietojiet aizsargcimdus / aizsargapģērbu / acu (sejas) aizsardzības līdzekļi. NONĀKOT SASKARĒ AR ACĪM: vairākas minūtes kārtīgi skalojiet ar ūdeni. Izņemiet kontaktlēcas, ja tādas ir un to ir viegli izdarīt. Turpiniet skalot acis. Ja acu kairinājums nepāriet: vērsieties pēc medicīniskās palīdzības.

Sastāvs: mazāk nekā 5% vai vairāk, bet mazāk nekā 15% balinātāju uz skābekļa bāzes, mazāk nekā 5% nejonu virsmaktīvo vielu, polikarboksilātu, fosfonātu, smaržvielu, fermentu.

Atgādinām, ka produktu sastāvs var tikt mainīts. Jaunākais sastāvdaļu saraksts ir norādīts uz iegādātā produkta iepakojuma. Ja internetā norādītās sastāvdaļas atšķiras no tām, kas norādītas uz iepakojuma, lūdzu, skatiet sarakstu uz iegādātā produkta.

Partijas numurs: norādīts uz iepakojuma.



40 gab.

Loģistikas kastē ir 12 gab.

Izcelsmes valsts: EU

Ražotājs: WECO GmbH, WerftstraBe 9 23730 Neustadt/Holstein

Datu lapa
Preču zīmeLARGO

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri