-25%
RESQ TRAIPU TĪRĪŠANAS LĪDZEKLIS AR FERMENTIEM 450 ML IZSMIDZINAMS
Kods: 4770495351067

RESQ TRAIPU TĪRĪŠANAS LĪDZEKLIS AR FERMENTIEM 450 ML IZSMIDZINAMS

4,95 € 3,71 €/ GAB
8,25 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

RESQ traipu tīrītājs ar aktīvo enzīmu kompleksu un putu veidojošo izsmidzinātāju komplektā . Paredzēts asins, sviedru, kafijas, tējas, kosmētikas, rūsas, piena, tauku, eļļas, augļu, vīna, dārzeņu un citu traipu tīrīšanai. Īpašais izsmidzinātājs veido maigas putas un efektīvi attīra vieglus, smalkus audumus. Sastāvā nav hlora, optisko balinātāju, krāsvielu un smaržvielu. Produkts ir piemērots vegāniem. Ražots Lietuvā. Sastāvs: 5 % vai vairāk, bet mazāk nekā 15 % anjonu virsmaktīvo vielu, mazāk nekā 5 % anjonu virsmaktīvo vielu, fermenti, konservanti (Phenoxyethanol).

Datu lapa
ZīmolsRESQ

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

RESQ TRAIPU TĪRĪŠANAS LĪDZEKLIS AR FERMENTIEM 450 ML IZSMIDZINAMS
+ + +
Komplekta cena
15,22 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri