Kods: 4770495351173

RESQ TRAIPU TĪRĪŠANAS LĪDZEKLIS AR FERMENTIEM 200 ML AR OTIŅU

3,29 €/ GAB
16,45 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
RESQ koncentrēts traipu tīrīšanas līdzeklis ar aktīvo enzīmu kompleksu iepakojumā ar speciālu otiņu. Paredzēts tauku, sviesta, eļļas, lūpu krāsas, asiņu, kafijas, vīna, tējas, augļu, kečupa, tauku, sinepju, zāles, netīrumu, olu un citu olbaltumvielu piesārņotāju tīrīšanai. Audumu tīrīšanai pielāgota birste palīdz vēl efektīvāk iztīrīt vecos traipus. Ir ļoti ērti uzturēt sporta apavus tīrus. Sastāvā nav hlora, optisko balinātāju, krāsvielu un smaržvielu. Ražots Lietuvā. Sastāvs: 5% vai vairāk, bet mazāk nekā 15% anjonu virsmaktīvās vielas, 5 % vai vairāk, bet mazāk nekā 15 % nejonu virsmaktīvās vielas, mazāk nekā 5 % ziepes, žults, fermenti, tetranātrija EDTA, konservants (Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Laurylamine Dipropylenediamine).
Datu lapa
ZīmolsRESQ
Izfasēšana0,2 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

RESQ TRAIPU TĪRĪŠANAS LĪDZEKLIS AR FERMENTIEM 200 ML AR OTIŅU
+ +
Komplekta cena
7,68 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri