-25%
TOMĀTI PINK WONDER H
Kods: 4770168134331

TOMĀTI PINK WONDER H

Solanum lycopersicum L.

Attālumi, cm


60x40 cm

Raža


VI-VIII

2,80 € 2,10 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža
Sēšanas laiks siltumnīcā

Agrīna, gara auguma (indeterminanta), ražīga, pret slimībām izturīga hibrīda šķirne. Augļi aveņu krāsā, ļoti garšīgi, ar plānu ādiņu, viens auglis sver 200 g, vienā ķekarā 4–5 augļi. Šīs šķirnes tomāti patiks tiem, kas iecienījuši gardus, saldus augļus. Tomāti piemēroti salātiem, kā arī konservēšanai. Sēklas sēj martā. Lai sēklas sadīgtu ātrāk un vienmērīgāk, sējumu pārklāj ar stiklu vai plēvi. Substrāta, kurā sēj sēklas, temperatūrai ir jābūt ne zemākai par +21–26 C, telpas temperatūra nedrīkstētu būt zemāka par +23 °C. Kad izaug 2–4 īstās lapiņas, stādus pārstāda pa vienam. Dēstus siltumnīcā stāda, kad vairs nedraud salnas.
Iesēt vajadzētu par 15–20 % vairāk sēklu, nekā plānots izaudzēt dēstu.
Ar 10 sēklām pietiks 5–7 m2 lielai platībai; prognozējamā raža labvēlīgos augšanas apstākļos ir 20–30 kg. 

Datu lapa
Attālumi, cm60x40 cm
RažaVI-VIII
Gyvos ir dirbtinės eglutės2020. gads
Šķirnes agrīnumsAgra
Augu augstums, cmAugsti
Preču zīmeLUCIA ELITE
Augļa sugaVidēja izmēra
Sēklu skaits iepakojumā10
Sēšanas laiks siltumnīcāIII-IV
Pašapputes augs

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri