Jauns
PESS BIO-AIZSARDZĪBAS KAKLASIKSNA PRET PARAZĪTIEM KUCĒNIEM 35 CM
Kods: 5905596000098

PESS BIO-AIZSARDZĪBAS KAKLASIKSNA PRET PARAZĪTIEM KUCĒNIEM 35 CM

2,49 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Tā ir bioloģiska kaklasiksna jauniem suņiem, kas atbaida ērces, blusas un citus parazītus. Apkakles ēteriskās eļļas tiek izplatītas un darbojas caur kažokādu un ādu. Pastāvīga šīs kaklasiksnas nēsāšana ļaus suņa kažokam patīkami smaržot. Smarža nav kaitīga ne suņiem, ne cilvēkiem, bet parazītiem tā ir nepanesama. Apkakles sastāvā esošās ēteriskās eļļas uzlabo kažokādas izskatu, piešķir spīdumu un uzlabo kažokādas un ādas stāvokli. Bioloģiskā apkakle ar citrona, piparmētru, ciedra un eikalipta ēteriskajām eļļām. Apkaklei ir patīkama un svaiga smarža, kas papildus aizsargā pret dažādiem ārējiem parazītiem (odiem, utīm, blusām, ērcēm). Apkakles ēteriskajām eļļām piemīt antiseptiskas un nomierinošas īpašības, pateicoties kurām suņa kažoks mirdz un uzlabojas vispārējais ādas stāvoklis. Kaklasiksnu var izmantot kā dabisku aizsardzību pieaugušiem suņiem un kucēniem no 9. nedēļu vecuma, kā arī gados vecākiem suņiem un suņu kucēm. Kaklasiksnu var izmantot arī tiem suņiem, kuri ir ciešā kontaktā ar bērniem. Kaklasiksna efektīvi atbaida parazītus 1-2 mēnešus atkarībā no laikapstākļiem un vides apstākļiem. Kaklasiksna ir mitrumizturīga – dzīvnieka peldināšana vai apkakles samirkšana nemazina tās efektivitāti. Satur augu izcelsmes aktīvās vielas. Sīkāku informāciju par sastāvu varat atrast iepakojuma iekšpusē. Lietošana. Aplieciet kaklasiksnu ap suņa kaklu. Starp kaklasiksnu un kaklu jāietilpst diviem pirkstiem. Nogrieziet pārējo kaklasiksnas daļu. Augošam kucēnam regulāri pārbaudiet, vai kakla siksna ir nav pārāk savilkta. Izmēri/Krāsa: zaļa, 35 cm gara kaklasiksna. Uzglabāt neatvērtā oriģinālajā iepakojumā +2-250 C temperatūrā. Sargāt no bērniem.

Datu lapa
ZīmolsPESS BIO-PROTECTION

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri