Jauns
TRI-BIO TĪRĪŠANAS LĪDZEKLIS DZĪVNIEKU SMAKAS UN TRAIPU NOŅEMŠANAI 0,42L
Kods: 8530170041852

TRI-BIO TĪRĪŠANAS LĪDZEKLIS DZĪVNIEKU SMAKAS UN TRAIPU NOŅEMŠANAI 0,42L

4,59 €/ GAB
10,93 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Probiotikas bioprodukts mājdzīvnieku smakas iznīcinātājs un traipu tīrītājs. Pilnībā likvidē urīna smaku un fekāliju traipus no paklājiem, mīkstajām mēbelēm, linoleja, lamināta, flīzēm, koka un citām virsmām. Mājdzīvnieku istabu, putnu būru, veterināro klīniku, zooveikalu utt. tīrīšanai.... Aktīvās probiotikas novērš smakas mikroskopiskā līmenī, nevis maskējot tās, bet gan likvidējot organiskās vielas, kas tās rada. Rezultāti ir labāki par vismodernākajiem ķīmiskajiem gaisa atsvaidzinātājiem un smakas iznīcinātājiem.
Papildu informācija
Norādes: kārtīgi sakratiet, izsmidziniet tieši uz netīrās virsmas un ļaujiet nožūt. Traipu tīrīšana: paberzējiet ar mitru birsti. Mazgāt: Ielejiet 50 ml ūdens spainī.
Sastāvdaļas.
Sastāvs: probiotiski mikroorganismi, <5% anjonu virsmaktīvās vielas (APM), < 5% nejonu APM, < 5% smaržvielas, benzyl salicylate, citronellol, linalool, 2-methylisothiazol-3(2H)-one/5-chloro-2-methyl-4-iso-thiazolin-3-one Uzmanību: Uzglabāšana no 2-25°C. Uzglabājiet bērniem nepieejamā vietā. Ja iekļūst acīs: uzmanīgi mazgājiet ar ūdeni dažas minūtes. Izņemiet kontaktlēcas, ja tādas ir un to ir viegli izdarīt. Turpiniet mazgāt acis.Ja acu kairinājums nepāriet: vērsieties pie ārsta.
Lietošanas instrukcija:
Pirms lietošanas pārbaudiet materiāla krāsas noturību, uzsmidzinot līdzekli uz neuzkrītoša materiāla vietas. Ražots ASV.
Uzglabāšanas nosacījumi
Uzglabāšanas temperatūra: no 2 °C līdz 25 °C.

Datu lapa
ZīmolsTRI-BIO
Izfasēšana0,42 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri