Kods: 4770168919181

ZEMERIEKSTU SVIESTA BAROTAVA PUTNIEM

5,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Zemesriekstu sviesta barotava 17 cm x 16 cm x 12 cm Savvaļas putni var būt lieliski palīgi dārzā un piemājas dārzā, palīdzot aizsargāties pret kaitēkļiem visdabiskākajā veidā. Viss, kas jums jādara, ir jāuzstāda putnu būrīši un jābaro putni ziemā. Kā piesaistīt vairāk putnu, lai barotava būtu tīra? Sagatavojieties iepriekš. Putni parasti nav pieraduši pie jaunas barošanās vietas. Paberiet mazliet sēklu jau rudenī - ne pārāk daudz, bet lai putni zinātu, ka viņi šeit ir laipni gaidīti. Kad atcerēsies labu vietu, atlidos pie jums arī ziemā. Konsekvence. Pārtraukt barošanu ir sliktāk nekā nesākt vispār. Nav nepieciešams sākt barošanu lielos daudzumos un neregulāri - svarīgāka ir nepārtrauktība. Ja barošana tiek pārtraukta, putni laukos uz to reaģē īpaši jūtīgi. Ja ir ārkārtīgi aukstas naktis, putni var neizdzīvot, jo nespēs tik ātri atrast citu barotavu. Putnu barotavas vieta Svarīgākais iemesls, kāpēc putni neapmeklē barotavas vietu, var būt slikts barotavas izvietojums. Ir ļoti svarīgi, lai barošanas vieta nebūtu atvērta. Tiem nepieciešama vieta, kur paslēpties no plēsējiem, piemēram, plēsīgajiem putniem vai kaķiem. Atklātā vietā putni jūtas nedroši. Izvēloties vietu barotavai, jāskatās nevis tuvāk logam, bet gan tuvāk krūmiem vai kokiem. Beidzoties ražas sezonai, nenolasiet visu, atstājiet dažus ābolus, lai turpinātu karāties kokā. Barības dažādība. Dažāda barība palīdzēs piesaistīt dažādus putnus. Batons vai maize putniem nav piemērota. Piemēroti pārtikas produkti ir dažādas sēklas, graudaugi, rieksti, tauku bumbiņas, speķis. Tie piesaistīs dažādas putnu sugas. Jo dažādāka barība, jo daudzveidīgāki putni. Zīlēm patīk saulespuķu sēklas, rieksti, speķis. Sīļiem patīk arī ozola zīles. Mazākiem putniem piemērotas dažādas sēklas. Ja karināt speķi, tad tam jābūt nekūpinātam, nesālītam. Parūpējieties par tādiem gardumiem kā putnu kūka un tārpi. Kopumā barībai jābūt kvalitatīvai, ne skābai, ne sapuvušai. Drošība. Ja vārnas vai citi lielāki putni pārāk bieži apmeklē jūsu barotavu, ideāls risinājums ir tīkla barjera - izvēlieties barotavu ar tīklu. Lieli putni cauri šāda lieluma caurumiem tīkliņā neiekļūst, bet mazi putni nokļūst lieliski. Barotavas kopšana. Barotava jātīra ik pēc pāris mēnešiem — tā nodrošināsiet, ka barība ir tīra. Pēc sniega nokrišanas neaizmirstiet arī notīrīt barību.

Datu lapa
Preču zīmeGRANEDA
TipsBarotavas

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ZEMERIEKSTU SVIESTA BAROTAVA PUTNIEM
+
ZEMERIEKSTU SVIESTA BAROTAVA PUTNIEM 5,99 € / GAB
Komplekta cena
12,98 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri