STAPELIJA STAPELIIFORMIS 8,5Ø15H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 000000120580

STAPELIJA STAPELIIFORMIS 8,5Ø15H

Stapelia

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Stapelija (Stapelia stapeliiformis)
Stapelija stapeliiformis ir iespaidīga suga, kas pieder Apocynaceae dzimtai. Šim ziedam ir unikāls ziedu aromāts, un tā dzimtene ir Dienvidāfrika. Stapelija stapeliiformis ir slavena ar saviem biezajiem, bieziem kātiem un pārsteidzošajiem, zvaigznes formas ziediem, kas piesaista gan zinātkāros augu mīļotājus, gan kolekcionārus. Stublāji ir biezi, gaļīgi, cilindriski, ar izteiktām malām un zobiem. Kāti bieži ir zaļā krāsā, bet var būt rozā vai purpursarkanā nokrāsa atkarībā no saules iedarbības.
Ziedi ir iespaidīgi, zvaigžņveida, parasti brūni vai bordo ar gaišām svītrām.
Apgaismojums: patīk spilgta, bet netieša gaisma. Vislabāk aug daļēji saulē vai gaišā vietā ar maz tiešu saules staru.
Temperatūra: vislabāk aug siltā klimatā 20-30°C. Augs necieš aukstumu, tāpēc ziemā tas jātur telpās vai jāsargā no aukstuma.
Laistīšana: Stapelijas ir sausuma izturīgi augi, un tie jālaista mēreni. Laistiet tikai tad, kad augsne ir pilnībā izžuvusi. Pārmērīga laistīšana var izraisīt sakņu puvi.
Substrāts: augiem ir nepieciešama labi drenēta augsne, kas piemērota sukulentiem. Ideāls augsnes maisījums ir jābagātina ar smiltīm vai perlītu, lai nodrošinātu ātru drenāžu.
Mēslošana: pavasarī-rudenī ar speciālu kaktusiem un sukulentiem paredzētu mēslojumu.
Pārstādīšana: ja augs ir pāraudzis savu podu, ir pienācis laiks pārstādīt lielākā puķu podā.

Datu lapa
KrāsaZaļa, Pelēka
Puķu poda diametrs, cm8,5Ø
Augu veidiEksotiskie augi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

UNIVERSĀLS RUDENS MĒSLOJUMS 1 KG
+ +
Komplekta cena
36,62 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri