Jauns
KARPAŽOLĖ (EUPHORBIA TRIG.) GREEN 12Ø20H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001240467

KARPAŽOLĖ (EUPHORBIA TRIG.) GREEN 12Ø20H

Euphorbia

9,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Karpažolė (Euphorbia)
Savaime auga tik Madagaskare, tačiau mūsų namų sąlygomis jaučiasi puikiai. Auga mažu, spygliuotu medeliu arba puskrūmiu. Žiedeliai sukrauti kuokšteliais, gali džiuginti visus metus.
Laikymas: nepakenčia skersvėjo. Tinka pietinė palangė.
Apšvietimas: mėgsta šviesią vietą.
Temperatūra: 12–30 °C.
Laistymas: retai, nemėgsta užmirkimo. Lieti kambario temperatūros vandeniu.
Ramybės laikotarpis: žiemą, reikia derlingos žemės ir minimalaus laistymo.
Substratas: durpės, sumaišytos su smėliu.
Tręšimas: azoto, fosforo ir kalio trąšomis, geriausia rinktis skysto tipo.
Pražydinimas: po žydėjimo žiedai nukerpami ir vazonėlis pastatomas silpniau apšviestoje vietoje. Mėnesį nelaistoma, vėliau perstatoma į nuolatinę vietą ir vėl pradedama saikingai laistyti.
Persodinimas: ankstyvą pavasarį.

Datu lapa
KrāsaZaļa
Augu iedalījumsSukulenti
Puķu poda diametrs, cm12Ø

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri