-25%
SPINĀTI SCORPIUS H
Kods: 4770168147201

SPINĀTI SCORPIUS H

Spinacia oleracea L.

Svars


3 g

Sēšanas laiks laukā


III-IV, VIII-IX

Attālumi, cm


15x20 cm

Raža


IV-V, VIII-IX

2,50 € 1,88 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Sēšanas laiks laukā
Raža

Agrīna hibrīdšķirne, audzējama pavasara, vasaras un rudens ražai. Lapas maigas, sulīgas, ar labu garšu, zaļas, ar īsiem kātiņiem, piemērotas ēšanai svaigā veidā un saldēšanai. Raža novācama 2025 dienas pēc izdīgšanas. Piemērota audzēšanai uz atklātiem balkoniem izaug mazas lapiņas; audzējot dārzā ražo bagātīgi. Labvēlīgos augšanas apstākļos ilgi neveido ziedkopas.

Spināti audzējami tāpat kā salāti. Tiem patīk auglīga un mitra augsne. Sausā laikā jālaista katru nedēļu ar 20 l ūdens uz 1 m2. Lai sagaidītu agru ražu, var sēt rudenī vai agri pavasarī. Rudenī jāsēj tieši pirms sala iestāšanās, lai sēklas nepaspētu sadīgt. Augšanai vispiemērotākā temperatūra – +14-+18 °C.

3,0 g apmēram 300400 sēklu.  

Datu lapa
Svars3 g
Sēšanas laiks laukāIII-IV, VIII-IX
Attālumi, cm15x20 cm
RažaIV-V, VIII-IX
Šķirnes agrīnumsAgra
Preču zīmeLUCIA ELITE

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri