-25%
DĀRZA SPINĀTI MONTEREY H
Kods: 4770168913837

DĀRZA SPINĀTI MONTEREY H

Spinacia oleracea L.

Sēšanas laiks laukā


III-IV, VIII-IX

Attālumi, cm


15x20 cm

Saulaina vieta


Raža


VIII-IX, IV-V

Viengadīgs


Taip

2,50 € 1,88 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Sēšanas laiks laukā
Raža
Raža
Piemērots audzēšanai

DĀRZA SPINĀTI MONTEREY H
Agrīna hibrīda šķirne. Audzē pavasara, vasaras un rudens ražai. Lapas maigas, sulīgas, ar labu garšu, zaļas, ar īsiem kātiņiem, piemērotas ēšanai svaigā veidā un saldēšanai. Pēc sadīgšanas ražu var novākt pēc 20–25 dienām. Piemēroti audzēšanai atklātos balkonos – izaug mazas lapiņas. Audzējot dārzos – raža bagātīga. Labvēlīgos audzēšanas apstākļos ilgi neveido ziedkopas.
Spinātus audzē kā salātus. Tiem patīk mēslojums un mitra augsne. Sausā laikā jālaista katru nedēļu – 20 l ūdens uz 1 m2. Lai iegūtu agru ražu, var sēt rudenī vai agri pavasarī. Rudenī jāsēj pirms sala sākšanās, lai paspētu sadīgt. Vislabākā augšanas temperatūra – +14–18 °C.
3,0 g ir apmēram 300–400 sēklas.
Ar 3,0 g sēklu pietiks 1 m2 platības apsēšanai prognozējamā raža labvēlīgos laika apstākļos – 3–4 kilogrami.

Datu lapa
Sēšanas laiks laukāIII-IV, VIII-IX
Attālumi, cm15x20 cm
RažaVIII-IX, IV-V
Saulaina vieta
ViengadīgsTaip
Šķirnes agrīnumsAgra
Preču zīmeLUCIA ELITE
Iesaiņošanai3 g
Piemērots audzēšanaiIII-IV

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri