-25%
SAUBER GRĪDAS BIRSTE SOFT TOUCH AR PIELĪMĒJAMU MIKROŠĶIEDRAS DRĀNU 40CM BSGPSSST40
Kods: 8032638010078

SAUBER GRĪDAS BIRSTE SOFT TOUCH AR PIELĪMĒJAMU MIKROŠĶIEDRAS DRĀNU 40CM BSGPSSST40

16,20 € 12,15 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Sauber grīdas birste ar Soft Touch pārvalku 40 cm Grīdas birstes pārvalks ir izgatavots no mikrošķiedras un absorbē ne tikai netīrumus, bet arī baktērijas. Nav nepieciešams izmantot ķīmiskos tīrīšanas līdzekļus. Tā rezultātā nerodas ķīmisko vielu atliekas, kas saudzē vidi un jūsu veselību. Mazs, ērts, viegls un manevrētspējīgs, tas ir lieliska izvēle ikdienas lietošanai mājās. Ērti piestiprinātais pārvalks ir viegli lietojams, un birstes forma ļauj sasniegt visus stūrus. Viegla, tikai 500 g birste ar 130 cm kātu ir lieliska izvēle maigai grīdas tīrīšanai mājās. Izmantojiet kā paredzēts.

Datu lapa
Preču zīmeSAUBER

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SAUBER GRĪDAS BIRSTE SOFT TOUCH AR PIELĪMĒJAMU MIKROŠĶIEDRAS DRĀNU 40CM BSGPSSST40
+ +
SAUBER GRĪDAS BIRSTE SOFT TOUCH AR PIELĪMĒJAMU... 12,15 € / GAB
Komplekta cena
15,65 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri