Kods: 4006501414045

LEIFHEIT SASLAUKU LIEKŠĶERE AR BIRSTI GARĀ KĀTĀ

23,49 € 17,62 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

LEIFHEIT saslauku liekšķere ar birsti garā kātā.


Uzslaucīt netīrumus un gružus nenoliecoties? Jā, jūs to varat pateicoties garajam slotas un šaufeles kātam. Izmantojot LEIFHEIT Classic liekšeres komplektu, jūs varēsiet gružus un putekļus uz šaufeles uzslaucīt stāvot kājās, jums nebūs jānoliecas, lai to izdarītu.


Papildus informācija.


Jūs gūsiet labākos uzslaucīšanas rezultātus, ja iegādāsiet šo saslauku liekšķeri ar birsti. Birstes sari ir šķelti, kas garantē, ideālu slaucīšanas rezultātu. Neviens gruzis, vai puteklis nepaliks neuzslaucīts.

Asimetriskā slotas forma nodrošina vislabāko grīdas slaucīšanas leņķi, jo visi slotas sari skar grīdu pat tad, ja rokturis tiek turēts slīpā leņķī.

Šaufelei ir īpaši elastīga gumijas maliņa, kas ideāli pieguļ grīdai. Tāpat šaufele ir aprīkota ar robainu maliņu, uz kuras jūs bez roku palīdzības varat notīrīt birstē ieķērušos matus un citus gružus, kas tai pieķērušies.

Uz šaufeles kāta ir integrēts fiksators, kas gan slotu, gan šaufeli ļauj savienot vienā veselā.

Lai pēc iespējas kompaktāk varat uzglabāt šo komplektu, šaufeles kāts ir nolokāms.

Komplektam ir speciāla cilpa, lai to varētu uzkārt sev vēlamā vietā laikā, kad to nelietojat.

Šaufeles garums 90cm.

Datu lapa
Preču zīmeLEIFHEIT
Iepakojums1 kompl.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

LEIFHEIT SASLAUKU LIEKŠĶERE AR BIRSTI GARĀ KĀTĀ
+ + +
Komplekta cena
31,34 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri