Jauns
REGULAR ŠĶIDRĀS ZIEPES ĀBOLU AROĀTU, 5L
Kods: 4820000111140

REGULAR ŠĶIDRĀS ZIEPES ĀBOLU AROĀTU, 5L

8,16 €/ GAB
1,63 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Ziepes ar patīkamu ābolu aromātu un glicerīnu.
LIETOŠANA: ielejiet nelielu daudzumu, ieberziet līdz putām un noskalojiet ar tekošu ūdeni.
Sargāt no saskares ar acīm. NONĀKOT SASKARĒ AR ACĪM: Vairākas minūtes skalojiet acis ar ūdeni. Izņemiet kontaktlēcas, ja tādas ir un to ir viegli izdarīt. Turpiniet skalot acis. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā! Var būt jūtama individuāla reakcija uz atsevišķiem komponentiem. Uzglabāt temperatūrā no +5°C līdz +25°C, tālāk no sildierīcēm.
Sastāvs: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, Apple Extract, Glycerine. Glycol Distearate, Parfum, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Propylene Glycol (and) Diazolidinyl Urea (and) Methylparaben (and) Propylparaben, CI 19140, CI 42090.
Atgādinām, ka produktu sastāvs var tikt mainīts. Jaunākais sastāvdaļu saraksts ir norādīts uz iegādātā produkta iepakojuma. Ja internetā norādītās sastāvdaļas atšķiras no tām, kas norādītas uz iepakojuma, lūdzu, skatiet sarakstu uz iegādātā produkta.
Vislabāk lietot līdz: norādīts uz iepakojuma.
5l
Izcelsmes valsts: Ukraina
Atbildīgā persona: SIA „Kosmolats“ Latvija, Rīga, Lizuma 5 L, Tel.: 67205500. Izplatītājs: UAB Ambertonas, Taikos pr. 98, LT-51176 Kauņa, Lietuva.

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri