-25%
DEEP FRESH ŠĶIDRĀS ZIEPES 500ML AEGAN OLIVE
Kods: 8681554607932

DEEP FRESH ŠĶIDRĀS ZIEPES 500ML AEGAN OLIVE

2,59 € 1,94 €/ GAB
3,89 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Šķidrās ziepes ar olīvu aromātu ir patīkami lietot ikdienā. Satur E vitamīnu. PH ir pieskaņots ādai. Tas nesatur alkoholu un parabēnu. Lietošana: Uzklājiet nelielu daudzumu ziepju uz mitras ādas, masējiet 1-2 minūtes, labi noskalojiet. Sastāvs: Ūdens, nātrija laureta sulfāts, nātrija hlorīds, kokamīds DEA, kokamidopropilbetaīns, glicerīns, stirola/akrilātu kopolimērs, parfīms, kokoglikozīds, tokoferila acetāts, tetranātrija EDTA, metihloroizotiazolinons, metilizotiazolinons, benzoskābes skābe, citronskābe, heksilcinnamāls.

Datu lapa
Preču zīmeDEEP FRESH
Iepakojums0,5 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri