Tikai internetā
SILTUMNĪCA NOVA 3X6M
Kods: 0000000165013

SILTUMNĪCA NOVA 3X6M

279,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

3x6 m siltumnīca NOVA palīdzēs izaudzēt kvalitatīvus dārzeņus, pasargājot tos no laikapstākļu izmaiņām, putniem un kukaiņiem. Durvis un logi abos siltumnīcas galos nodrošinās lielisku ventilāciju, cinkotas caurules ir izturīgas pret rūsu, bet speciāla plēve pasargā no ultravioletajiem stariem. Komplektā: rāmis, plēve, montāžas instrukcija, stiprinājuma skrūves. Augstu kvalitāti nodrošina stabila un izturīga konstrukcija no cinkotiem metāla profiliem uz kuriem uzlikta pastiprināta plēve no polietilēna plēves ar UV stabilizatoru = 5%. Plēve ir savienota ar polipropilēna sietu, lai nostiprinātu visu struktūru un novērstu plīsumu. Pareizai ventilācijai siltumnīca ir aprīkota ar ventilācijas logiem ar moskītu tīklu. Darba komfortu iekšpusē nodrošina siltumnīcas augstums. Izmērs 3 x 6 m, garums 600 cm, augstums 200 cm, izmantojamā platība 18 m2, konstrukcija Cinkots tērauds | Ø 25 mm, pārsegs: pastiprināta plēve, UV aizsardzība 5 %, Siltumnīcas ar pastiprinātu plēvi lielākās priekšrocības ir ilgs kalpošanas laiks, viegla konstrukcija un vienkārša montāža.

Datu lapa
Preču zīmeAVERTO

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri