Tikai internetā
SILTUMNĪCA GROW IT 3X6,1M
Kods: 0000000165075

SILTUMNĪCA GROW IT 3X6,1M

365,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Krāsa balta, izmērs 3 x 6,1 m, garums 610 cm, augstums 240 cm, izmantojamā platība 18,3 m2, materiāls stabilizēta PE plēve | 280 mikroni 3%UV, konstrukcija tērauds | Ø 34 mm, iepakojums 1 x 112 x 53 x 34 cm = 67 kg, Turklāt jūs varēsiet izstiepties visā augumā un jums nebūs neērtības, stāvot siltumnīcas galā. Siltumnīcas forma ļauj tajā audzēt augus, kuriem nepieciešams daudz vietas un liels augstums. Lai uzstādītu siltumnīcu, jums nebūs vajadzīgas īpašas prasmes. Komplektā: rāmis, plēve, montāžas instrukcija, stiprinājuma skrūves. Siltumnīca „GrowIT Greenhouse-in-a-Box® ar EasyFlow™“ ar ievelkamām sānu ventilācijas atverēm ir kvalitatīva konstrukcija, tā ir vienkārša un ātri uzstādāma, un tā būs labākā investīcija savā klasē. Siltumnīca „GrowIT Greenhouse-in-a-Box® ar EasyFlow™“ ir gatava tūlītējai uzstādīšanai. Tā tērauda rāmis ir pārklāts ar pulvera pārklājumu, un „ShelterLock“ stabilizatori nodrošina vēl lielāku konstrukcijas izturību un stabilitāti. Caurspīdīgais siltumnīcas segums ir ūdens necaurlaidīgs, tā virsmu klāj pret UV stariem izturīgs aizsargslānis, kas aizsargā augus un palīdz tiem augt. „Easy Slide“ līstes nostiprina siltumnīcas pārsegu, un„Ratchet Tite“ sistēma droši notur vāku uz siltumnīcas rāmja. „EasyFlow™“ sānu paneļi un rāvējslēdzēja pusmēness ventilācijas atveres nodrošina gaisa plūsmas un temperatūras kontroli. 3x6,1x2,4 m siltumnīca ir ideāli piemērota augu, stādu audzēšanai un dārzkopības sezonas pagarināšanai. „Shelter Lock“ metāla stabilizatori nodrošina papildu izturību. Tērauda rāmis, pārklāts ar pulverkrāsu. Šķērsstieņi „Easy Slide“ drošai seguma nostiprināšanai. Trīsslāņu caurspīdīgs siltumnoturīgs pārklājums ar aizsardzību pret plīsumiem. Noņemamas sānu sienas. Pusmēness formas ventilācijas atveres nodrošina optimālu gaisa plūsmu. Komplektā iekļauti īslaicīgi stiprinājumi. 3×6,1×2,4 m „Peak Style Grow It Greenhouse-in-a-Box“ siltumnīca kastē ar sānu ventilācijas atverēm un 2 durvīm ar rāvējslēdzēju un logu. Aizmugurējā sienā ir logs.

Datu lapa
Preču zīmeAVERTO
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri